Yesterday

Hola, orkade inte blogga igår kväll... va ute och gick en promenad med Thea när vi kom hem från Saint George och Corn fest, och sen gick ja direkt och la mig!
Men igår var en intressant dag, första grejen vi gjorde var att köpa majs, för förra året när de var där kom de för sent för att få någon majs:D Lite jobbigt sådär! Sen gick vi till själva festen, där de sålde smycken och hade hoppborg och mat och gamla bilar de hade utställning på, det var sjukt coolt, vissa bilar såg lixom nya ut fast de var gamla!
Sen var vi där ett tag, efter det åkte vi till "olive garden", en italiensk restaurang, de tyckte att ja skulle få prova amerikansk italiensk mat! Va så gott, fick lite flashbacks hem när man satt där inne, det luktade pasta med tomatsås!:D Det är något ja saknar hemifrån!!! Gerri sa att om ja saknade någon mat hemifrån kunde hon försöka göra den, eller om ja hellre gjorde den själv:D Ja sa pasta med tomatsås, så nu ska hon göra tomatsås!!
Sen efter det skulle vi gå på bio, men stackars Loni får knappt se något, så vi åkte till underbara Wallmart istället, älskar det stället så oerhört mkt! Shoppade lite där, de har allt! Sen åkte vi till lite andra affärer, en partystore, där de hade allt man kunde tänka sig för den perfekta festen, för alla åldrar!!! 
Sen det bästa av allt, vi åkte till Baskins and Robins och åt glass, åhhh typ underbart! Jag åt en glass med cookie and cream oreo och cookiedoug chocolatechips! Så underbart!
Sen på vägen hem åkte vi förbi en grej, och nu är det gissa som gäller! Ja visar en lite halvdålig bild, men den som gissar rätt blir belönad! Gäller dock inte Ellen, för hon har redan fått veta! Kan säga att det inte var något ja trodde... de säger att det är någon annan stans än var det verkligen är!
Idag har jag chillat, låtsades sova imorse för jag orkade inte följa med till kyrkan, men ja tror de fattade att ja inte ville följa med, för Carli har kört med samma trick i 3 år!:D Men whatever, de sa att ja inte behövde följa med, de erbjöd sig till och med att skjutsa mig till en annan kyrka om ja inte gillade deras religion...
Och vi åt kött till middag!! En riktig grilled steak! Och det smakade sååå underbart! Ja skämtar inte! Och Gerri har bakat en chokladkaka till efterrätt, som vi snart ska äta, hon ska bara glacera den!:p
MAJS
Loni med an old car
UNDERBAR GLASS
Jag utanför Wallmart
Detta är stället som ni ska gissa på!:D Lite svårt ja vet... men ja ger en ledtråd, det finns golfbanor bakom, stora!

A middle of the night update:D

Hej allesammans, 
Ikväll körde vi filmkväll, jag, Jordan Carli och Loni, sen frågade jag Marisa om hon ville komma och av någon anledning bjöd Dylan in sig själv då! Sen när han kom hit blev han sur när filmen vi skulle se va systrar i jeans. Han tyckte det var dumt att vi bjöd in honom om vi skulle se en tjejfilm.. han fattade kanske aldrig att han inte var inbjuden... whatever:D
Imorgon bitti åker vi till "Cornfest" i Utah tidigt på morgonen, vet inte riktigt vad det är, men det är något med majs. Efter det åker vi till Saint George och shoppar och lite så! Måste skaffa basketball utrustning och lite annat nödvändigt! Nu när man börjat komma in i det hela fattar man vad man glömt och behöver! 
Kommer nog inte hinna blogga igen förräns imorgon på min kväll, så läs detta flera gånger om ni har tråkigt:D
GOD NATT

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

Grattis på födelsedagen Annmariiiiii!!!!!!!
Haha, min mail funkar inte och ni är inte hemma, så ja löste grattisgrejen såhär! Nu vet jag att det blev lite fel med tiden, för hos mig är hon 1800 och hos er redan nästa dag...så egentligen fyller du inte år i Sverige längre, men det gör du här!:D
Ha en superfödelsedag och se till så att Morfar är snäll och sköter sig!
Ha det bäst!
KRAMAR

förmiddag

Hej, en trevlig förmiddag idag! Vaknade rätt tidigt, duschade i typ en timme, kom ut ur duschen och hade 3 missade samtal från Marisa, ringde upp henne o hon frågade om jag ville hänga md henne och Dylan ett tag, ja sa ja och gick hem till dem!
Vi va där ett tag och åkte sedan till parken och kastade Discuss och hade picnic! 
'
Vi åkte självklart 4 hjulingarna till parken! Blir så glad av att åka dem!!!
Dylan som stryper Marisa på låtsas:D
Diskuss!
parken med baseball planen!
Capri Sun, det är så poppis här!
Haha en utsiktsbild

OBS

Asså seriöst, här bjuder jag på en massa blogginlägg så gott som varje dag, bjud på en kommentar tillbaka! Annars kommer ja bli galen och börja kommentera mina egna grejer och sedan läsa kommentaren dagen efter...

Kväll

Hola, en trevlig eftermiddag/kväll har det varit!
Jag, Jordan och Loni tog en tur med 4 hjulingarna vilket ägde, vi åkte på lite mer "häftiga" vägar idag, ner för branta backar med stora stenar och så, ascoolt! Sen åkte vi till Tillies och köpte godis:D När ja satt på 4 hjulingen ringde Thea och undrade om vi skulle springa/promenera ikväll, och eftersom jag just då satt och åt m&ms för full mun kunde ja inte säga nej:D Så vi bestämde träff vid lågstadieskolans idrottssal, och där träffades vi vid 2000, Jaycee va där och spelade basket, så ja spelade med henne i kanske 45 minuter, ahh älskar basket! Hon ska trya out för JV, det halvdåliga laget, hon säger att Varsity är för bra... Grejen är att ja är bättre än henne, om ja sen får träna lite också är ja rätt mkt bättre...Så vi får se, ska spela med henne och en tjej som heter Nicole, ja har History med på söndag...Och Nicole spelade i Varsity, det bättre laget förra året, så vi får se hur bra hon är! Jag ska spela i varje fall, om det så är JV eller Varsity! Sen sprang jag och Thea hela vägen idag! Ja vet, vi äger:D Det är inte speciellt långt, men en otroligt jobbig backe! Vi stannade i parken, där ja ramlade:( fick ett trevligt skrapsår på benet, yippie:D I parken var det massa människor, men ja va inte på humör för att leka inte nudda mark, vilket inte Marisa va heller, så ja sa hej då till Thea och de andra och gick hem till Marisa, vi satt i hennes gungsoffa, älskar gungsoffor:D i kanske en timme och sen gick jag hem! Väl hemma trodde jag att jag och Loni skulle titta på film, men icke sa nicke, hon sov... Så ja har fixat i mitt rum hela kvällen, satt upp lite bilder på väggen och så!
Sen när Carli kom hem kom hon in och vi tittade på en halv film, sen somnade hon:D 
Har sedan chattat med Agnes och Lovisa! Haha de båda vaknade för skolan, men ja har inte ens gått och lagt mig, det är stört med 9 timmars skillnad! Imorgon bitti tror jag att ja ska skypea med mamma och pappa, men ja är inte säker.... Lovisa berättade att hon hade träning idag, lite konstigt att lixom ja inte är där och tränar i hersby med Lidingö DJ, men så värt att inte göra det! Fast ja erkänner att basketen är något ja saknar, kan inte längta mer till basketsäsongen! Nu har Lollo gått till skolan, och hon paxade en plats på sitt flak till mig!
Jag lite snygg sådär på fyrhjulingen ja kör!
Loni redo med hjälmen på!! Den är allt för stor för hennes huvud!:D
Favvostället Tillies!!<3<3<3
Jordan & Loni, inte fullt medvetna om proffsfotografen som fotar dem
Haha, Thea ska också trya out till basketen, så vi övar henne! Hon har lixom aldrig spelat förut:D
Haha, mkt lycklig när hon satte den!
God natt!

Förressteeeen!

JAG HAR HELG NU!!! Åh va jag älskar 4 dagars-vecka! Det är för underbart! Vi ska till Saint George i helgen, det ligger i Utah och man kan shoppa där! Och vi ska på bio tror jag och se Eat Pray Love eller Vampire suck!
SÅÅÅ UNDERBART! 
SÅ HÄR LYCKLIG ÄR JAG ÖVER HELG! Jag gillar skolan, men helgen är lixom som lunchrast i 3 dagar!:D Men ja e trött nu, det syns!:D

August 26

Hola, idag var det skola som vanligt! Hade två prov!!! Engelska Vocabulary och US History! Pluggade till engelskan, så ja kunde den, men historian struntade jag i, men oj hej hopp, fick A på den i alla fall:D Min insidegirl, Johanna, som gick på samma skola som ja här förra året berättade att man bara ska skriva något på Mrs Cheeneys prov, för hon sätter betyg på hur mkt du skriver och läser inte ens vad som står! Så jag hittade på lite trevliga svar sådär!
På engelskan imorse fick vi reda på vart vi ligger också, vi har hitills skrivit 3 uppsatser och 2 uppgiftsgrejer, och gissa vad? Ja har A... Jag vet, fick knappt mvg i svenska hemma, men här lämnar jag in lite halvslarviga grejer och får A! Det är konstigt att inte alla här går ut med toppbetyg!
Sen på idrotten hade vi en himlans tur att det regnade lite smått, så det var inte så himla varmt när vi spelade fotboll! Förresten, Coach Phillips, som jag har i Algebra och Idrott är min absoluta favoritlärare! Han är verkligen superrolig och hård men alltid snäll mot alla! Pga honom känns det lite tråkigt att lämna Algebra, men det är för lätt!!!
Nu har jag varit hemma i snart 2 timmar och ska snart träffa Thea! Vi skulle kanske gå till parken idag, men ja e sjukt trött, så ja funderar på om inte film från Tillies och godis i mitt rum e bättre:D Idag på skolbussen träffade ja en ny tjej, som är jättetrevlig Katrina heter hon! Har inte sett henne tidigare, men ja hängde med henne ett tag efter skolan och hon är trevlig!
Ronei & Bart idag på frukosten! Ronei är ute från kvarsittingen nu:D Så han får äta frukost med mig och Bart nu:D
Campus, man ser inte helt, men det är helt underbart fint!!! Med amerikanska footballfielden och berget i bakgrunden man inte kan se... Jag och Thea ska till Panaca i helgen, och bestiga det berget, så då får ni se!
THE SCHOOLBUSSSSSSSSSS! Ah ja älskar att åka skolbuss! Det är lixom precis som i filmerna! Förutom det att alla är trevliga på denna buss:D
Adios, kanske bloggar mer ikväll!

Igår

Hej hej, igår räckte tiden inte riktigt till bloggen, men ja tar igen det idag!:D Kom hem från skolan för ett par timmar sen och är så sjukt trött! Igår va en fullspäckad dag! Alltså, först va jag i skolan som vanligt, skolan slutade med att vi var tvungna att spela fotboll i 102 F i en timme på idrotten! Hur hemskt som helst, men ja gjorde 1 av de 2 målen för mitt lag och vi vann med 2-1! Så det va kul! Men man blev sjukt trött och kände sig helt galen av solen! Vi får inte lämna byggnaden på dagen pga solen, men ha idrott utomhus funkar?! 
Sen åkte jag hem och duschade och fixade i ordning mig för att sedan åka tillbaka till skolan för Opening Social, alla klasser skrek åt varandra, vi utbytesstudenter visste inte riktigt vilka vi skulle va med, för vi är en mix av Juniors och Seniors... Jag va med juniors sen, för ja hängde med Jos nästan hela kvällen o hon e junior... Vår ramsa va något: 2 . 0 or 6. 8 we are the best klass in Lincoln High, junior victory on 3, 1 2 3 junior victory! Haha så dålig, men om alla skriker samma låter det bra:D Sen var det danstävling och lite annat kul!
Thea följde inte med, men när ja kom hem vid 2130 eller nåt ringer hon o frågar om inte vi kan gå en promenad eller springa och ja sa ja, så då gjorde vi det, och fastnade i parken sedan! Sen va ja tvungen att plugga english vocabulary som ja hade prov på idag, och det ska ja säga, att ha engelska glosor i sverige och detta är en oerhörd skillnad, detta är svåra engelska ord med en engelsk förklaring ja knappt fattar... Så det va lite jobbigt! Men när ja väl gick och la mig va hon halv ett åtminstonde, och sen ska man upp 6 varje morgon!
Shannon, Chelsea och ett par andra
Jos och Summer(tjejen från Korea)
Kelly, tjejen ja skrev om innan, hon är jätte trevlig, så ja hänger med henne lite ändå:D
Marisa, min "kusin", typ världens snällaste trevligaste!!! 
Joe och Bart
Carli!
ADIOS

Kväll/Morgon UsA/Sverige

Japp, jag och Thea va duktiga ikväll med! Vi gick ut och sprang, och det är en del kullar här ska ja säga, så det är hårt! Haha, så trevligt för de andra, för efter springrundan, när vi är lite halvsvettiga o äkliga stannar vi till i parken och hänger där! Har gjort fysikläxan idag också! Och hunnit titta på Nanny McPhee, men usch va mr Katsche är elak, han ger oss 1 timmes läxor varje dag! Och över helgen 4 timmars! Det betyder att det är hur lång tid det ska ta att göra dem:D Men ja fuskar lite, och googlar det vi håller på med på svenska och översätter sedan lite halvdant till engelska, och vips så har man ett jätte bra svar! 
Och på tal om mr Katsche, ett bevis på hur lite folk det bor i Lincoln County Nevada! På lektionen idag är det en kille som kallar mr katsche för grandpa, och ja och Bart ba, e han knäpp eller? Vi trodde han drev med sina kompisar om att läraren va gammal som hans morfar lixom! Men oj, sen när vi står i kö för att väga på gramvågen, säger han grandpa till honom rakt i ansiktet, och jag och Bart kunde inte sluta skratta, men gissa vad? Det var hans grandpa på riktigt!!! Hahahahaha så det var nästan vi som gjorde bort oss, nästan:D
God Natt, eller god morgon för er i Sverige, vilka nog är dem enda som läser denna blogg:D Men det skulle bli jätte förvirrande om jag varje gång ja skrev här skrev eran tid, för då skulle ja känna mig helt blåst!

Min dag idag!

Hejsan, är precis hemkommen från skolan! Lite halvkul sådär, första lektionen hade vi engelska och allt gick bra, sen fysik, och ja hade bästa påhittade labben, så han tycker att ja är smart! Sen Show Choir, eller ja kallar det Glee-klubb:D Där satt ja i en timme och va inne på facebook på mobilen, han bryr sig inte! Sen hade ja Current Events, och Derek blev utskickad! Han är lärarens systerson, och mrs Cheeney lackade på både Neil och Derek och skickade ut Derek! Haha, det var lixom inte de som pratade mest, utan jag och Thea, men hon gillar oss två, för Bart, han från Holland är superjobbig, och hon anser att det bara kan va en utbytesstudent som är jobbig!
Haha, sen hade ja historia, och sen idrott, och vi spelar fotboll på idrotten, och om två veckor har vi prov på reglerna, och ja kan de redan!:D Nu är ja hemma, ska plugga lite, och sen träffa Thea!
Adios

KANGAROOO

Haha, mamma påminde mig om något idag, eftersom ja tror att samma människor läser min blogg varje dag, så kanske ni kommer ihåg att ja berättade om min värdmammas syster som vi hälsade på i Utah, och ja berättade att hon hade en känguru, eller att de sa att de hade en känguru som husdjur, och det var sant! Men ja glömde bort att berätta det!:D
Japp, inget skämt här inte!

Party in the UsA

Hej, idag håller vi oss till svenskan!
Det var back to school idag...lite tråkigt tyckte jag imorse, men icke sa nicke! Det var skoj som sjutton! Det första som händer, på engelskan är att Ronei får en lapp med sitt namn på och engelska 3, det är det enda som står, och han ba, whatever! Sen gick dagen, jag hade matte, min mattelärare är dum i huvudet, jätte snäll men så blåst, han visste inte att om det är minus framför en parentes kan man ändra tecknena inuti och ta bort parantesen...Jag vet, typ 7:ans matte! Men sen hade vi Intervention(breakfast) och jag, Ronei och Bart står i kön och väntar, då kommer mrs Lloyd fram och frågar Ronei om han har fått en lapp, och han ba Ja! Och då säger hon att han har frukostkvarsittning! Hahaha för han missade en läxa eller nåt sånt! Tyckte verkligen det var skojigt! Och eftersom att klassrummen har klassfönster, stod jag och Bart utanför och skrattade som galningar!
Men whatever, sen hade jag fysik, och min lärare behandlar mig som om ja är dum i huvudet! Jag menar, visst, han får gärna förklara lite bättre för mig eftersom engelska kan va ett problem, men idag visade han mig var jag skulle skriva mitt namn på ett papper där det stod Name:________ Ja vet, så dum är inte jag! Men sen överbevisade jag honom, haha, ja bara råkade kunna en massa principer han snackade om:D Och detta pga att ja inte tycker fysik på engelska är det lättaste, så ja googlar hela kapitlet vi håller på med på svenska, så ja fattar! Så där fick han, ja bevisade allt att jag är Einsteins dotter!
Sen hade jag bara en del halvok lektioner, men på lunchen gick jag och Thea och köpte idrottskläder, japp, alla måste ha samma! Det påverklar betyget om man inte har rätt kläder på sig! Ja vet, sjukt!
Men juste, har glömt att berätta om Current Events lektionen, en helt retardbrud där, när vi diskuterade Ground Zero och Mosken där, ba; " I think everyone should get a killerfreepass, so we can kill one muslim each"... Japp, och läraren sa att det va en lite omöjlig ide, men inte blev hon sur eller sa emot, och detta var kanske den värsta, men de uttrycker sig verkligen som de vill här, om allt! Ingen känslighet överhuvudtaget!
Tillbaka till idrottskläderna och idrottslektionen, vi spelade fotboll idag också, och Coach Phillips älskar mig, för alla här suger på fotboll, och ja ska inte påstå att ja är nåt proffs, men jämfört med dessa är jag det!!!
Thea, i de snygga idrottskläderna!!!!
Haha, efter skolan kom Gerri, min värdmamma och hämtade upp oss, alltså mig, Carli och Jordan, Loni va redan i bilen, för vi skulle till Caliente, en "stad" som ligger efter Panaca, där ja går i skolan!
Vi åkte och hämtade upp Grandma Gracye på vägen och åkte sedan till en restaurang i Caliente och åt!
Woops, suddig bild på Carli och Loni:D
Men höjdpunkten kom efter maten, då åkte vi till ett annat ställe, där de hade glass och milkshake, och jag drack en oreomilkshake, ahh, tror aldrig ja smakat något så gott!! Åt av Lonis glass med grädde och jordgubbssås på, ahhh den va killergod också!!!!
min milkie me oreos!
Lonis glass!!!
Nu på kvällen har ja pluggat massa, engelska i typ 2 timmar och fysik i typ 1 timme! Ja vet, ja behöver knappt plugga, behöver bara få C i alla ämnen, men sorry, ja tycker det är pinsamt att få C...vill i varje fall få B!!!
Va ute o gick en promenad med Thea och Carli också!
haha btw, min historielärare och Current event lärare, mrs Cheeney, hennes son frågade Carli om mitt nummer idag och hon gav det till honom, och han stalkar mig på sms nu, och vill gå på homecoming med mig... Sorry Neil, du är för ung! Han e sjutton en klass under mig!!!
Nu tror ja det var slut för ikväll, ska packa för imorgons skoldag! 
God Natt

Hola

Hola chicos, voy a escribir esto en espanol, porque no puedo estudiar espanol en la escuela y tengo que practicar mi espanol! Se algun tienes problemas con esto, escribis un commentaro!
Esta noche, yo y Thea, la chica de Norweiga hemos corrido! Pero hemos corrido por 15 minutos, despues hemos ido al parque y hemos encontrado personas! Un chico quieria skjutsa mi y Thea a la escuela manana, yo le he dicho no, pero Thea ha dicho si... 
Okej, enough spanish! haha ja och Thea va ute och sprang/gick ikväll, vi hade för mycket att prata om, så springa va lite svårt! När vi sedan är på väg mot parken är den en bil som kör rakt emot oss, och jag trodde den skulle köra på oss, men det var Brandon som försökte skrämma oss... Vi snackade lite med honom och gick sedan till parken, han kom också till med 3 andra från vår skola. Brandon har bil, och erbjöd oss skjuts till skolan imorgon... Jag sa kvickt nej, men Thea tackade ja... Kalla mig fegis, men ja sätter mig inte i en bil med någon jag känt i 10 minuter ensam!...
Aja, nu e jag hemma, och imorgon är det skola igen! Så nu ska jag sova! God Natt Buenas Noche!

En fundering

Nu har jag haft 21 unika läsare 5 dagar i rad... undrar om det är samma varje dag!
Om någon av er som läser den ofta inte varit inne på den varje dag i 5 dagar, kommentera det!

PM

Hola, efter äventyret imorse pluggade jag lite, mitt i pluggandet kom Gerri och frågade om ja ville följa med till biblioteket, där hon jobbar, och jag sa ja! Så vi åkte dit och de har typ alla modetidningar och skvallertidningar man kan tänka sig! Bläddrade lite i böcker sedan, det finns ton av böcker där! Hittade en bok om Sardinien, vilket var lite roligt! 
Nu har vi varit hemma, och Loni har fått en egen 4 hjuling, som hon ska lära sig att köra!
Ska ut och springa med Thea senare! Adios
This is the library!
Boken där det stog om Sardinien! det stog typ att det fans mkt får där, och att de gjorde ost...
Carli lär Loni att köra, hon lär mig också:D:D:D

Lite bilder från samlingen i torsdags!

Hon med sjalen är hon ja tycker är som läraren i high school musical!

Äventyr

Har varit i kyrkan, jag vet, lite annorlunda! Men, okej Katta, jag vet att ja är positiv till det mesta just nu, och jag kanske håller på att bli en optimist... Men Kyrkan var trevlig, det är en kristen kyrka utan inriktning, de sjunger en massa trevliga sånger och sen ber de för folk de känner som har det svårt och tackar gud för bra saker som hänt! Och kyrkan är utan regler, jag fick liksom komma dit klädd i jeans och linne, vilket ingen annan kyrka tillåter... Det finns inte heller en präst, utan en historielärare som studerat bibeln länge! Så ja måste faktiskt säga, och detta betyder inte att jag är på väg att bli religiös, men det var trevligt! Och ja behöver inte följa med om jag inte vill, det är alltid nån av systrarna som inte vill, men ja tror att ja kommer följa med frivilligt när de går dit, och de går bara om de har tid, dvs typ en gång varje månad...:D 
Men på vägen hem fick Carli för sig att vi skulle ta en genväg över bergen istället för mellan bergen, och det var inte den trevligaste vägen... en grusväg med stora hål i sig, som stupade rakt ner, men hon lyckades lura i Gerri att det var en jättebra väg! Men det var kul ska jag säga!!!!
Haha, detta är vägen... som ni ser är det brant och grus!
Adios

HELLO

Har fått kommentarer om vad det är för mobil jag har! Så här kommer en bild!
Så detta är min nya mobil, en samsung reality!
Jag gillar den verkligen, vill ni se fler bilder, googla den!
Adios, ska plugga nu!!!!! Har redan skrivit en englishessay om mina mål för detta år, har bara fysikfrågor, fysiklabbrapport och engelska ord kvar! Tar nog inte mer än 6 timmar...:D

AHHH

Whate******* inlägget som handlade om min dag las aldrig upp, så ni fick bilder utan text... men whatever, skriver lite snabbt här va vi gjorde, på morgonen slappade vi och jag snackade med mamma och pappa på skype! Sen gick vi en promenad till Tillies och gick sedan hela mainstreet upp och tittade i varje giftshop Pioche hade, och jag skämtar inte när jag säger att Pioche har mer souvenirer än NYC...! Sist men inte minst kom vi upp till en liten park med vattenfall i, nån sorts minnespark! Eftersom det var så varmt ute och läsken vi köpt på Tillies var slut, så ställde sig jag och Loni under vattenfallet och blev blöta! Det är vad man ser på näst sista bilden:D
Ikväll va jag ute med Carli & Ellie, vi skulle gå en promenad och se om det hände något, men istället kom Brandon och skjutsade oss runt Pioche, jag vet, väldigt långt:D Jag funderade bara lixom, räknas det som att lifta? För ja får inte lifta under hela detta år... whatever.
Inget hände, nåra hängde i parken, men vi gick hem till Ellie och tittade på The Stepfather, omg säger ja bara!!! Ellie somnade och jag och Carli lämnade henne mitt i filmen, vilket kanske inte var så smart, eftersom det var en skräckis, och i varje fall ja skulle bli skräckslagen om ja vaknade och såg att någon var borta mitt i en skräckis!!!!
Nu ska jag nog sova, imorgon är en blädag då jag måste plugga!!!
Ska skriva en fysiklabbrapport, en engelskauppsats, slå upp 100 engelska ord, eftersom vi har vocabularygrej på engelskan, tänk er själva, svåra ord för de som talar engelska, fatta vad det blir för mig, jag fattar knappt förklaringen lixom!!!
Så god natt gott folk, sov gott

Bilderna som hör till förra inlägget

Loni & Jordan!
Detta var där vi blev lite blöta:D:D:D
J
Jag och Loni helt genomblöta!
This is my day in bilder!

Lite update

Har varit elak o snot Theas bilder på skolan:D Så nu kanske ja kan visa er hur oerhört amerikansk skolan ser ut, o ikväll hade ja tänkt ladda upp lite nya bilder också!
Detta är då där vi stannar med skolbussen, är den inte rätt fin skolan?:D
Japp, i år är vi juniors, fast vi får ta graduation och allt som seniors får göra, vi slipper bara plugga så hårt, så det äger!!!
Idag är en till slappardag, ska nog ut o springa med Thea imorgon!:D

Pioche by night

Hola people, ikväll gjorde vi Pioche by night:D Vi gick till parken, platsen där alla hänger på kvällarna, eller rättare sagt tar alla en sväng förbi Tillies först o köper nåt att dricka o går sedan till parken o hänger, o idag är det fredag, så Nevadas lagar säger att ungdomar under 18 får vara ute till 12 PM, söndag-torsdag är det bara 1040 PM!
Men i parken var det spännande, för ja träffade en tjej, Kelley eller Kelly eller nåt, och vi snackade i kanske 2 timmar o hon va trevlig, o sen när vi skulle gå därifrån kom ja på att alla hade varnat mig för henne, för hon anväder droger o gör hembränt på rummet... Men ja vet inte, hon va trevlig, o hennes pappa dog för 5 år sedan, så hon fick gå om ett år för hn orkade inte gå till skolan då, och hennes pappa dog av droger, så ja tror inte hon använder!
Sen när vi gick hem samlades vi ett par stycken på mitt rum o såg Last Song, en riktig B-film.. o åt godis gjorde vi också, så ja o Thea bör gå ut o springa imorgon! Och det ska vi nog om allt går enligt planerna, kanske ska till Saint George på bio, eller träffa Bart o Ronei, de ska visa oss Panaca, o sanddynerna o sjön o vattenfallen där... e lite osäker på det där med vattenfall dårå, men det stämmer säkert:D
Ska lära mig köra 4hjulingen ordentligt imorgon, alltså runt på vägarna o så här, så det blir coolt! Fick min amerikanska mobil idag också, den är ascool, älskar den, o ja har ett amerikanskt nummer också! Så ja e ascool!:D
God natt 
Puss o kram

HOLA

Vet att jag har varit dålig på uppdaterandet, eller rättare sagt missade jag att uppdatera igår!:D Gissa vad vi åt till middag igår?! PANCAKES(vet inte om det stavas så:D) Men visst är det sjukt, amerikanare ska ju äta det till frukost! Men i och för sig sprang Loni runt och skrek breakfast när det var middag!
Igår i skolan var det redan bättre än dagen innan, träffade en tjej, Cami, hon är jätte trevlig, men jag är lite osäker på henne, det verkar som om hon försöker lura in mig i Young Ladies Group, en grupp av mormoner, tjejer så klart. Hon sa att det inte är så religiöst, men ja vette sjutton...Hon har seminary som klass också, det har typ alla mormoner. De går från skolan till ett annat hus och ber tror jag... Men hon är trevlig!
Alla utbytesstudenter var inbjudna till Senior Sunrise igår, men vi känner ingen, och de dricker en massa där, så vi bestämde oss för att vara tråkiga och stanna hemma!
Annars kan jag säga att ja redan har fått hundra läxor, tills på måndag ska jag skriva en labbrapport i fysik om varför russin flyter efter ett tag i kolsyrat vatten och varför de inte gör det i vanligt vatten... problemet var att våra russin inte flöt i kolsyrat heller... Sen ska jag skriva en uppsats i engelska om mina goals för detta år, och där är jag mycket nyfiken på att läsa Roneis, killen från brasiliens, för han är helt säker på att läraren ville att vi skulle skriva en uppsats om att göra mål inom sport... han är icke bra på engelska! Föresten, har lärt mig norska, spise betyder äta och etaget betyder våning! Haha 
Igår hade vi filmkväll i mitt rum, men alla somnade innan filmen hade nåt halvlek...:D Jobbigt med 2 dagarsskolvecka! 
Juste, vi hade en samling i aulan hela skolan igår och min engelsklärare, MRS MCHenry är precis som MRS Darbus i High School Musical, hon dansade för sig själv uppe på scenen till sin favoritlåt, som råkade vara en BlackEyedPeas låt, och så är hon klädd i sjalar o tunikor...:D  Hon är just som Darbus!
Idag har vi slappat hela dagen, spelat lite basket på garageuppfarten, börjar faktiskt kännas som om basketen är tillbaka i fingrarna! Deras basketkorg på garageuppfarten är ingen sån där vinglig grej, utan en som sitter fast och är super great! Så det blir lite basket varje dag!
Ikväll ska vi äta Turkeydinner, som övning inför Thanksgiving! Gerri(min värdmamma) har gjort pumpkinpaj turkey och massa annat, så vi fick ingen lunch idag, vi ska spara oss till det:D:D:D 
Ha det bra, det har jag!
adios
Ps, jag bytte lifeskills till show choir, sorry mamma, life skills va alldelles för tråkigt! Och ja sjunger inte i show choir, ja sköter lampor o ljud! Takie tror jag att ja kallas! Sköna människor i den klassen!

Schoooool

Igår såg på Carlis Cheerleading träning, hon e så duktig, och för LaborDay ska de dansa HoeDown, ni vet från Hannah Montana the movie!!! Ahh ja kan den nästan, men ja tror inte de vill ha mig som cheerleader i alla fall:D
Laborday är första helgen i September o befolkningen i Pioche 10 dubblas! Alla älskar det!
We are ridin the schoolbus! Japp, skolbuss varje morgon och ja råkade säga till en tjej imorse när vi väntade på den att det var ascoolt att få åka skolbuss och hon tittade på mig som värsta freaket! Btw, idag var första skoldagen och varje skoldag kommer vara detsamma, med engelska, algebra, us history mm
Det regnar i Pioche ikväll, eller det haglar stora bollar! 
Btw, jag o Thea skippade volleyballen, vi ska inte ge oss in på saker vi aldrig gjort förut, istället ska vi satsa på basket som är snart! 
Har haft hela släkten här på middag ikväll vilket var trevligt, de är alla så snälla mot mig!
Adios

Frågor & Svar

Har de filtar istället för normala täcken i sängarna i UsA?
En mkt svår fråga, för på hotellet i NY hade de filtar, men i min familj här har de täcken... Och hos min "värdmormor" har de filtar. Så ja tror att det är upp till var och en!
Stod det några böcker i bokhyllan eller nåt annat när jag kom till mitt nya rum i Pioche?
Nej, de hade ställt in en högtalare till min Ipod, lite ljus och lyktor och så, så rummet var jättemysigt, har ett hörnrum, så ja har nästan alltid sol in!
Hade jag någon fickspegel med mig hit?(vet att det är så tråkig fråga..)
Nej, har spegel på baksidan av Ipoden, och har inget större behov av att spegla mig, så ja lämnade den i sweden!
Vilka smycken/armband tog jag med mig?
Jag tog med mig mitt Bella-halsband jag fick av mina systrar innan jag åkte, ett guldhjärta jag fick av mormor, min nya klocka, ett armband med en ängel på, plastringen med en riktig ring på insidan, ett par vanliga bling örhängen och slut. Men köpte en hel del smycke på Forever21 i NY, så smyckena har utökat!
Tog jag med mig sportkläder?
Nej, eller endast mjukiskläder, har däremot köpt nya här!
Äter de pannkakor på helgen, till frukost?
Nej, de gör smoothies varje morgon till frukost, och om man vill ha nåt annat finns det flingor. De har även frysta våfflor i frysen, men de funkar som mellis!
Äter de onyttigt?
Min värdmamma lagar mat från botten varje kväll, och den är nyttig och rik på bra grejer, och frukosten är nyttig, lunchen däremot är oftast chips och något fryst, typ pirog eller så. Tur för mig att ja inte äter lunch!
Behöver jag tvätta och städa själv?
Nej, mamman tvättar allas kläder och viker dem fint och lägger in dem i garderoben, vilket hon nästan tackade för att få göra... Städa mitt rum behövs inte, hon har bara kravet att dörren ska va stängd om det finns smutsiga glas eller tallrikar där inne..
Resten av frågorna kommer senare, då de berör skolan, och den startar imorgon!
Hoppas frågeställaren är nöjd med svaren!
ADIOS
Kommentera för sjutton, så ja vet att nån läser

hola

Hooola, nu e jag helt slut! Jag och Thea gick på Volley Ball tryoutsen, men fy vad det gick dåligt! Och tränarna är såna här riktigt hårda tränare! Eftersom jag inte spelat volley förut och är rätt så asdålig på det kommer jag antaglien inte med, men det var muchas fun today!
Jag och Thea får komma imorgon igen och träna, men laget är uttaget, de kunde inte bestämma sig riktigt... Summer, bruden från Asien som är här blev kickad idag...Hon får inte va med...Men sorry, hon sög!
De sa till Thea att det inte såg så bra ut för hennes del, vilket de inte sa till mig, men de sa inte att det såg bra ut heller:D Men de sa att om ja inte klarar mig in i laget kan ja få va manager, men tack men nej tack, ja tänker inte fylla folks vattenflaskor o sånt skit...
Det räcker med, och Mamma, detta är din födelsedagspresent, att jag har valt kursen LIFESKILLS... Där man får lära sig tvätta, laga mat, sy, göra budgetar, städa m.m, det trodde ni aldrig va?:D Läraren för den kursen var där när ja valde o sa att det var en lätt kurs och att vi skulle få M&Ms där, så ja valde den! :D
Jag valde också Algebra, PE(idrott), Utlandsspråk, Usa Historia, fysik, och Engelska 3, ville välja engelska 1, men icke sa nicke, den va för junior High:D 
men adios

GOOD GOOD MORNING!

God Morgon, eller god kväll kanske, usch va det är jobbigt med tidskillnaden, vet ju inte hur ja ska börja mina inlägg... Ikväll kommer ett inlägg med lite frågor från min/a läsare... Jag strävar efter att vara vän med mina läsare och träffa dem nån gång ibland så att de får ställa lite frågor, och denna gång handlade frågorna lite om min packning och så inför usa, och lite hur det är nu när jag är här! Jag varnar för att inte alla frågor är bra... 
Men ja tror att ja faktiskt har utökat min läsarskara, från 2 till 4, rätt bra va?:D från Fröken Besserwisser och Emms till De och Mamma och Pappa! 
Har varit vaken ett tag, de sover inte så länge här:D Imorgon börjar skolan!!!! E rätt nervös ska jag säga! Men det blir kul, idag ska ja träffa de andra utbytesstudenterna!!!
Det är rätt kul att vakna, för varje morgon när vi vaknar gör Gerri, min värdmamma Smoothies till oss, och de är verkligen supergoda! Jag räknar med att min riktiga mamma gör det sen när ja kommer tillbaka till Sverige också! Hon tvättar mina kläder också...så att du vet mamma:D!
Aja, älskar det fortfarande!
Puss

TODAY

Vi va i Utah idag, the greatest snow ever... men nån snö såg jag inte, utan cirka 103 f i luften... Vi shoppade lite först och mina systrar hade läkarbesök, sen åkte vi till deras mosters salong där min värdmamma fixade hår och naglar och samma gjorde Jordan, så snyggt!!!!
Vi va i himlen sen. Wallmart, man hittar alltid något onödigt superkul, idag tex köpte ja nagellack och lite annat onödigt!
Imorgon är det dags att gå till skolan, ska skriva in mig, låter lite allvarligt, men det är nog kul! Har köpt springskor nu också mamma och pappa, så nu ska vi se om ja kan orientera i Pioche!
God natt, eller God morgon i Sverige!

Mini update

Vi ska till Cedar City imorgon, det ligger i Utah, en närliggande stat:D Typ grannstat! Därför borde jag gå och lägga mig nu, vi ska upp tidigt!!! Mina värdsystrars moster bor där och har en nagel och frisersalong, så vi ska hälsa på henne! Om de inte ljuger för mig, så har hon en Känguru som husdjur, alltså en riktig...aldrig hört nåt liknande, me ja ska ta en bild och visa er alla!:D 
På tisdag ska vi till skolan, alla utbytesstudenter, för typ inskrivning, lite läskigt, men jag får äntligen träffa Ronei, har ju snackat så mycket med honom, men aldrig träffat honom! Thea är med också, vilket är skönt! Innan det ska jag lira lite basket med Marissa, en super trevlig tjej jag träffat här!
GOD NATT!

Nu börjar vi

Okej allesammans, har satt min fot på marken i los statos unidos och jag älskar det!
Har först haft 3 underbara dagar i New York, med lite nya personer, Clara Johanna Frida och Ebba, vi hade det så jäkla nice, shoppade och levde underbart!
Sen skulle jag ju hoppa på ett flyg till Chicago för att sen flyga vidare Las Vegas, flög med Thea, en norsk underbar trevlig tjej, det var så skönt att ha henne på vägen! 
I Las Vegas hittade ja min familj utanför flyget, har verkligen en supersnäll och trevlig familj här, Carli, Jordan, Loni Gerri and Curt, de 3 första är systrarna och Gerri är mamman och Curt pappan!
Det första vi gjorde var att åka till en outdoormall, och vi shoppade, sen åkte vi till underbara Wallmart och hittade lite skojiga grejer! Vi åkte sedan till huset i Vegas och sov lite, morgonen därpå brunchade vi på ett Casino i närheten med pappans syster och man. Sen åkte vi till en annan mall och shoppade, de kallar det schoolshopping, men det var liksom kläder vi köpte:D
Igår kväll/natt kom vi till Pioche, byn där de bor, huset är underbart och det är så varmt här!
Idag har vi packat upp och sen åkte vi en tur med 4 hjulingarna, vilket var så kul! Vi tog 4hjulingarna till baskethallen och spelade lite med Theas familj, riktigt kul! Nu är vi hemma igen och sen ska vi ut igen med 4 hjulingarna! AHHH I LOVE THIS!!!
Alla utbytesstudenter i New York! Vi tog denna bild i Brooklyn! 
Carli och Jordan på casinot vi brunchade!
På köpcentret i Vegas, Jordan, Loni och jag!
Carlis cheerleading outfit! Hon har pompoms också, så coolt!
Well, detta var mitt första usainlägg, but there will be more! Promise!

RSS 2.0