Lawrence

Jag är tillbaka! Förra veckan trodde jag min MVG-era var över, men idag staratde den igen. Först på svenskan, ändrades mitt betyg till mvg på en uppsats jag först fått vg på, och sedan, på historian, får jag tillbaka en uppsats jag fått mvg på, som jag helt ärligt trodde jag skulle få g på! :D Så min lycka just nu har inga gränser. Kalla mig nörd, men mvg gör mig lyckligare än något annat.
Förresten är två vänner från Sardinien här i Stockholm nu, vi hämtade dem igår på flygplatsen. Mycket trevligt, de får ju fira valborg här!!!
På tal om Sardinien har jag fått jobb i sommar, på en glassbar, mitt på stranden, sjukt nice! Kommer behöva pengarna i Usa sedan...
Men nu hade jag inte så mycket mer att säga, än att jag ska träffa Emma och Ellen på lördag, och det är faktiskt, snäppet bättre än att få mvg:D:D:DSå de borde känna sig hedrade!
Hasta Luego

Eddington eller hur han stavas

En mycket trevlig dag, jag älskar när solen vinner över molnen och skänker mig lycka!!! Har inte haft en speciellt hård dag i skolan idag, museum + en lektion, så det var rätt chill, men nu börjar helvetet, 2 prov denna vecka, 2 prov nästa vecka och veckan efter det, och 3 prov om 3 veckor... så nu bör jag börja plugga, men det är oerhört svårt att ta tag i sig själv och verkligen göra det!
Som vanligt är det basket idag, ska ge mig iväg dit om en timme eller så, är inte speciellt taggad faktiskt, känner att eftersom matcherna är slut, jag åker till Usa nästa år och så, så finns det inte mycket att träna för, skulle lika bra kunna gymma varje dag istället, och satsa för sommaren!!! På tal om sommaren är den så sjukt oklar! Jag ska ju självklart till Sardinien, men när, med vem, vilka ska komma dit osv... Och inte bara det, när åker jag hem?! Jag måste hem innan Usa såklart, men när jag åker dit vet jag inte... Men nej, nu ska jag ta en fika med Francesca, så nos vemos!


Kaiser-Wilhelm institutet

Gå inte ut i skogen, om ni inte måste! Det finns myror, träd och mycket annat äckligt hemskt där ute. Vi var idag på idrotten tvungna att orientera i lilljans skogen, först höll vi inte på att hitta, och sedan, efter en mycket lång promenad, så var vi tvungna att leta efter röda grejer i skogen(kontroller)... INTE KUL! Sofi har förresten ett problem, hon ska ha smeknamn på alla... Själv vill hon kallas Soffan, jag är såklart Bella, Nathalie är Nattis och sen var det My... Vad ska man kalla henne... De två förslagen blev Mysan och Myran, som vissa visst redan kallar henne!
Ska just plugga lite PowerPoint, har prov på det på fredag! Men jag kan det mesta redan, så no worry.
Om 3 timmar är det träning, vi ska ha med 94 tjejerna idag, för vår tränare har övergett oss för Las Vegas eller nåt:D
Nu har jag inget mer kul att skriva, eller förresten så vann vår rivalklass JU1A i Coupa de la Östra idag, mot N1A... På onsdag spelar min klass, JU1B, så då ska det hejas!!!:D Det är en fotbollstävling på Östra real, riktigt trevligt faktiskt!
Nos sentimos


Einstein is the GOD

En riktigt chill-dag hittills, vaknade sent, sen kom Ebbs och hämtade lite saker, sen kom familjen hem och tyckte vi skulle ta vesporna och äta lunch någonstans, så vi åkte till Hammarby sjöstad, riktigt trevligt ställe, och åt lunch!
Efter det var jag en sväng i fältöversten och strosade runt i affärerna jag redan kan utan och innan. Nu har jag varit hemma ett tag och gjort nada, skulle ha pluggat, men det blev inget av det:D Om en timme eller så bör Agnes ringa, ska gå en trevlig promenad med henne! 
Imorgon är det skola igen, på idrotten ska vi orientera, inte direkt något jag njuter av, men pga min pollen allergi kommer jag inte kunna vara med så mycket:D:D:D:D vilket bara gör mig glad!
Jag kom på att det är valborg nästa helg, och jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska göra... Har lite olika middagar att välja mellan, alltså vänners, eller så är jag hemma, eller så hänger jag med ett par vänner från Sardinien som är här över just valborgshelgen... Kan inte bestämma migXD
I veckan händer inte så mycket mer än Engelska nationella, inget att direkt plugga till.
Peace!

Voltaire var tillsammans med vem!?

Är just hemkommen från Finaste Fias 18-årsfest, jag vet, jag är värsta tråkmånsen som är hemma nykter innan 12, men jag själv anser att jag är världens coolaste:D Det var rätt trevligt hos Sofia, Ebbs, Karolina och Ida var där, plus ett antal fler igenkännbara ansikten!
Det tråkiga var att innan det, så spelade vi semifinal i slutspelet i basket, och jag var så sjukt taggad för att vinna, men det var inte hela laget, så vi förlorade... Men jag kände själv att jag gjorde mitt bästa! Vi var värda finalen!
Imorgon blir det en pluggdag, en massa matte och en hel del skrivande av vetenskaplig rapport om atombomben också... Kanske hinner med ett träningspass också, är lite sugen på att börja springa på djurgården, grejen är att det är lättare sagt en gjort, med det vill jag säga att jag aldrig kommer göra det.
Take Care!

Fermi eller Frisch

Så himla skönt med studiedag, nu är det inte så att jag påstår att jag har så mycket skola annars, men idag var jag ledig på riktigt! Var på träning utan tränare idag, Claes, tränaren skulle snacka med Malta i telefon på jobbet... Jag smsade då till alla förutom Lovisa att det inte var träning, så fick jag och Lovisa hallen för oss själva för att köra 1-1!
Och idag kan jag erkänna, hon vann:) Men det var också första gången på typ 10 matcher, och tänk på att hon är 1,83 m och jag är 1,62 m...
Imorgon har jag en helt vanlig skoldag faktiskt, men den blir lite spänning i, för jag kommer under dagen följa Emmas resa från Dublin till Stockholm, just nu befinner hon sig på en båt till fastlandet, efter det ska hon antagligen ta buss till London, och sedan förhoppningsvis kunna ta flyget därifrån och hem till mig och Ellen. Går allt som det ska bör hon vara hemma imorgon kväll, och då har jag paxat henne på fredag kväll. Så bäst för både henne och Ellen att de inte tänkt göra något annat då:D
Det blir skoj i helgen, eller inte... För på lördag har vi match 1630, sedan ska vi direkt därifrån till Fias 18 årsfest, vinner vi matchen, har vi final söndag morgon 1015, vem orkar det efter en fest?! hemgång tidigt från Sofia kommer det bli för mig då...
Men nej, nu börjar det bli dags att sova! God Natt

Pasqual, vem va han?

Äntligen har jag kommit ut till en person med bloggen, och det självklara valet av första-läsare blev självklart vår alldeles egna Fröken Besserwisser, aka Ellen:D tvärtom ska det va... Känns skönt att faktiskt ha en läsare i varje fall, även fast jag mest skriver för att ha en blogg nästa år när jag kommer till Usa!
Ovan ser ni Ellen, bilden är faktiskt nytagen, tog den på henne i söndags när vi tog en fika, kändes mycket konstigt att Emma inte var med, hon är ju fast i Dublin pga askan...
Jag somnar aldrig... kan tänka mig att det beror på att jag idag druckit 3 vanliga kaffe, 1 kopp grönt te, 2 cappuccino och 1 latte! Jag har ju blivit proffs på att skumma mjölken tror jag, fotade en kaffe jag drack idag, problemet är att just den är gjord av mammy..
Visst ser den mycket mycket lockande ut?? Är ledig imorgon, så coffeeeeee

En ledig dag är för underbart

Imorgon har jag studiedag! Så idag är det som fredag! Så himlans skönt ska jag säga er alla, för jag behöver verkligen det. Måste liksom ta tag i småsaker jag alltid skjuter upp annars. Men sen ska jag äta lunch med Lisa på prime också, hon har ju hoppat av från vår klass, och börjat jobba istället. Men hon jobbar ett kvarter från skolan, så vi kan ses ändå!
Jag tänkte göra bloggen officiell idag, Ellen står först på tur med att få veta om den! Så hon kanske får veta idag, vi se.
På återseende!

Detta är Lisa, snodde bilden från hennes sida på facebook, hon har ingen aning om det:D

L. Meitner borde ha ett nobelpris

Så var ännu en hård dag i skolan avklarad... Hade lektion 0800-0915 och sedan 1200-1240, mycket lektioner nu för tiden:D
Jag började fundra över en sak i dag, på en av mina jobbiga lektioner, skulle man kunna läsa hela gymnasiet på ett år? Alltså om man har 1/3 av alla lektioner i 1:an skulle jag fortfarande ha tid över om jag hade 2:ans och 3:ans lektioner...
Men i alla fall, idag på håltimmen slog jag på tv:n, när jag bläddrat igenom de vanliga kanalerna jag brukar titta på, och inte hittar något annat än Ringoling, sånt här gidda ordet program, så kommer jag till Viasat History, en kanal jag aldrig intresserat mig för förr, men idag stod det något mycket mycket intressant på tablån, det stod Einsteins ekvation. Ordet Einstein får mig att hoppa av glädje, lägger man sedan ihop det med ekvation, så flyger jag av glädje. Detta program handlade alltså om E=mc², och hur den byggdes upp, och hur sedan Einstein avslutade det hela, sedan var det i och för sig lite också om hur de började bygga kärnvapen, med Lisa Meitner och Otto Hahn... Otto Hahn var en mycket ond man, som snodde nobelpriset av Meitner!
Okej, nu fattar även jag att jag är den enda som intresserar mig för detta, men det är oerhört intressant! Riktig kvalitetstv!
Nu ska jag ta mig en sväng runt på stan innan det är dags att träna basket!


Carl Von Linné

Jag startar en ny blogg, sedan struntar jag i att blogga, inte bra... Tur att den ännu inte blivit officiell! De enda som vet om den är mamma, pappa kanske någon mer... De vet bara för att jag bloggade från pappas data en gång, och han kollade historiken:D
Idag hade jag en mycket jobbig dag i skolan, jag började 950 och slutade 1000, jag vet, sarkastisk kallas det! Nu sitter jag och försöker hitta på ett ämne att skriva om inom historien, men det går inte bra... Facebook är så mycket trevligare.
Jag har ju inte bloggat på hela helgen, men i lördags var jag på middag hos Lisa, vilket var mycket trevligt! Igår fikade jag med världens bästa Ellen, och vi diskuterade olika möjligheter att få hem Emma på, som jag krev tidigare är fast i Dublin. Efter det var jag aktiv, gick en promenad i typ 90 minuter med Agnes, shit va vi gick alltså:D
Imorgon har jag 2 lektioner inställda, och onsdag ledig, så det är inte mycket kring skolan nu alltså...
Onsdag ska jag och storasyster, som inte är så stor, endast 11 månader äldre(beter sig som 2 år yngre) på stan och köpa något att ha på oss på Fias fest på lördag, hon fyller 18!!!
Så Adios, ha det så bra!

Einsteins dotter är glad igen

Sitter febrilt och väntar på ett telefonsamtal från Mikaela. Vi bestämde tidigare idag att vi skulle ses för en fika när hon slutade, vilket skulle vara strax innan 4! Trevligt att se henne igen, vi är så gamla vänner, 14 år plus lite till faktiskt, att även fast vi inte ses mer än ett par gånger per halvår, så är vi alltid lika bra vänner! Det är vad de kallar äkta vänskap!
En annan, inte lika gammal vän, men mycket nära vän, Emma, är strandsatt i Dublin:( Hon är där på språkresa med sin klass, och de får antagligen inte komma hem på söndag när de ska göra det, vilket gör att jag får panik, för vi ska ses minst en gång i veckan, annars står inte jag ut! Måste liksom träffa henne och Ellen för att klaga på allt och alla! Jag håller verkligen tummarna för att allt ordnar sig så att hon är hemma söndag! Ska snacka med henne idag, så vi får se...
Imorgon är det middag hos Lisa, trevligt va?? Ja mycket kan jag säga! Och nästa helg har Sofia, en kompis till mig, 18 års fest hemma hos sig, massa sköna människor och kvällen kommer bli perfekt! Frågan är vad jag ska ha på mig, så beroende på vädret... Men jag skulle vilja ha min svarta skinnkläning, skinn och nitar är heligt för mig!
Ha en trevlig eftermiddag nu, så kanske jag skriver lite till senare!

Hoppas även Einstein misslyckades


H*****E F*****G S**T, det är endast sådana oacceptabla ord som kommer ut ur min mun, men det är de enda orden jag klarar av just nu! För cirka en och en halv timme sedan fick jag tillbaka en svenskuppsats, men betyget VG, vilket först och främst betyder att jag med rätt stor sannolikhet kommer få VG som slutbetyg i Svenska A, men det betyder även att min MVG-resa är över, 12 grejer i rad innan det fick jag MVG på... Detta var inte ett passande tillfälle för detta, eftersom JU1B, min klass, väntar på en hel del prov att få tillbaka...
Så jag sitter och kokar av ilska, min italiensklärare är det bra synd om, hon fick ta min värsta ilska som var direkt efter.
Värst av allt är att Svenska var ett ämne jag trodde jag var rätt bra på, jag läser mycket, jag är bra på grammatik, jag gillar att prata osv... Men icke sa nicke, utan ett VG blir det, men i Engelska, som jag anser mig vara riktigt dålig i, där ligger man på ett VG+, och har en mycket stor chans att höja sig. Jag känner inte mig själv känns det som, jag är en KATASTROF!
Men när allt känns som hemskast och det enda jag vill är att krypa undan från världen, då finns det alltid två saker som hjälper, shopping och ännu bättre matte! Så direkt efter skolan var jag i Fältan och inhandlade ett par onödigheter, och nu ska jag strax slå upp matteboken och dränka mina sorger i andragradsekvationer. Det är skönt att jag faktiskt har fått bevisat för mig ett antal gånger att matte faktiskt är något jag är bra på på riktigt!

Curie var en av få kvinnor inom vetenskapen...

Ibland blir även en lycklig lugn människa som jag irriterad, till exempel idag, när vi ska ha träning, så kommer ingen tränare, precis som 70% av alla andra onsdagar... Någon gång tröttnar jag också på att Lidingö Basket inte tar vårt lag seriöst... Men nog med negativitet nu, jag hade faktiskt rätt trevligt ändå med att rita Lollos dödsruna, hon bad om det:D Och imorgon är det nationella prov i spanska, men det är inte bara det, utan imorgon är det torsdag, som är dagen innan fredag!!! Woho, fredag är bäst! Och sedan är det lördag, mamma fyller år, jag ska va i baskethallen hela dagen och sedan gå på middag hos fina Lisa som precis slutat i min klass:( Kan det bli bättre??
Lovisa och hennes dödsruna
Om ni skulle hitta Lovisa död, förhoppningsvis om sisådär 90 år, kolla i hennes jackficka, så ska denna bild ligga där!

Einstein´s daughter på bild

Varför visar jag just denna bild? Antagligen för att jag har mina älskade brillor på näsan, jag är inte så himla blek heller. Jag ler rätt normalt för än gång skull. Allt som allt, det var den bästa bilden jag hittade på mig!

Arkimedes på promenad

Ibland kan även tisdagskvällar bli riktigt lyckade, absolut om världens bästa Karolina fyller 17 år, och massa sköna smått spårade människor ska äntra stan för att äta middag! Efter en rätt rolig dag i skolan, med lite skojiga konversationer när Nathalie inte riktigt kan geografin, Libanon är inte Portugals huvudstad... Så var jag ett slag med Ida på stan, eller i Fältan för att vara exakt, sen mötte vi upp resten på ropsten, åkte in och åt och hade allmänt trevligt! Har sedan sett världens bästa Cougar Town och det är sååå bra! 
Har ju liksom en rätt skön sovmorgon till 11 imorgon, så sova nu känns bra onödigt! 
Seeexyyy Bitch----> Felicia
17 år TODAY!!! GRATTIS<3
Ida på perrongen
och sist, men inte minst skall jag bjuda på en bild... jag vet att den är hemsk:D

Graham Bell hade varit stolt

iBuenas noche!
Som jag skrev sist gick min eftermiddag ut på att träffa Emma#2, vi hade en mycket intressant eftermiddag, vandrandes på skansen, det hela började med att Emma visste att det var halva priset att gå in om man var under 16, så då förvandlade vi oss plötsligt till det, efter ett otroligt dåligt lögnande i kassan, som jag stod för, så blev vi insläppta för 30:-, hon trodde inte ett minsta skvatt på att vi var under 16, men hur kunde hon bevisa det liksom?!
Väl inne var Emma smått besatt av att besöka björnarna och sälarna och ej att förglömma, av att köpa glass, så detta blev vad vi gjorde där inne! 
Bara så att ni vet, jag är hon till höger:D

Da Vinci var mer än bara människa

Vet ni vad?? Emma#2, om ni lästa om mina vänner, var inne på facebook nyss, och hon har studiedag idag. Själv var man för lat för att orka vänta 2 timmar på idrott, så jag hoppade över den:D Så Emma och jag skall ses alldeles snart för att ta en härlig stärkande promenad på djurgården! Känns härligt!
Pratade med Ida nyss, för en viss Karolina fyller 17 år imorgon, och vi ska ut och äta för att fira henne!! Karolina har förresten en av världens bästa bloggar, karroklagar.blogg.se heter den!
LÄS DEN!

Morgondagens vackra födelsedagsbarn. men på denna bild var hon fortfarande en liten flicka, 14 år bara!

Miss Einstein

Nu tänkte jag berätta om mig själv, för det är vad det hela handlar om, MIG!
Jag heter Bella, går på Östra Real i Stockholm. Jag går på en linje som heter Samhälle Juridik, en mycket mycket trevlig linje, det ända som överträffade mina förväntningar! Östra Real som skola är lite väl vanlig, du kommer dit, sitter av tiden med lektioner, går hem, inget vardagsbrytande direkt:D
Men sedan, när jag gått hem händer det grejer, så gott som varje dag måste jag lägga ett par timmar på världens bästa sport, BASKET! Jag spelar i Lidingö Baskets Damjuniorer, vi är inte ett topplag direkt, men det funkar. Om cirka en månad åker vi till Göteborg och spelar den årliga basketfestivalen, con mucho gusto!
Men mitt liv handlar faktiskt inte bara om basket och skola, för jag har ett annat intresse också, el shopping, ahh inget frigör endorfiner så bra som att gå i affärer och komma ut ifrån dem med påsar, på tal om shopping kom ag i fredags hem från Italien, asså shoppa där är som en skillnad på natt och dag mot Sverige!
Jag har faktiskt kompisar också, två knäppisar, Emma & Ellen, en galen brud, Emma #2, tre som jag känt typ förevigt, Katarina, Mikaela och Angie och en massa som varit mina underbara basketmänniskor, men som jag idag bara avgudar ändå, Karolina, Felicia, Agnes, Ida, Lovisa, Ebba(fast hon spelar fortfarande:D), och sen ett antal sköna flickor i min klass, och sist och minst, galnningen som tar upp alldeles för mycket av min tid, Lovisa#2 spelar liksom basket med mig och jag vinner alltid! Har säkert fler vänner och ovänner, men de börjar inte gråta för att de inte blir nämnda på min dominerande blogg:D
Juste, en sak har jag glömt, nästa år åker jag ett år till USA, så alla som vill veta hur det är där, följ Einsteins dotter nästa år! På tal om namnet, jag är inte hans dotter på riktigt, men han är min stora idol här i livet, tätt följd av David Beckham och Francesco Totti. Och vi är ungefär lika smarta, Einsten kanske är snäppen smartare...
Nos vemos!

Sir Isaac

En ny blogg! Jag kände att jag började tröttna på den gamla, och skrev aldrig något och så, så den åkte i papperskorgen. Grejen är att jag önskade att jag hade skrivit ut hela först, som minne, men whatever.
Denna blogg kommer inte ut på marknaden än, dvs till mina 10 läsare, för först måste det bli något läsvärt av den!
Så min tanke med det hela är att få fram mitt budskap, att godheten skall härska, att smartare klarar sig bättre osv...


RSS 2.0