Bad Day

Åh jösses mariekex vad jag tycker basket är tråkigt ibland, idag var det lång träning, och redan efter 5 minuter började jag snegla på klockan...Var så oerhört otaggad! Men jag tog mig igenom träningen med i och för sig ett antal skoknytningar, men ändå! 
Jag har ett problem, jag har administrations prov på fredag, och för att kunna plugga till det behöver man windows, något jag inte har eftersom jag har mac...så hur ska jag plugga lixom?!?!
Nej, hela denna dag har varit sjukt irriterande, en sån dag man önskar man sovit istället! Så nu ska jag duscha lite snabbt, sedan bara gå och lägga mig och hoppas att jag vaknar upp till en strålande dag imorgon!
Btw, en annan hemsk sak, idag sa en störd tjej till mig att jag var typ 1,50 m, jag höll min ilska i styr, men jag hade mer än gärna hoppat på henne!!!! Jag är lixom jäkligt mycket längre!
ADIOS!

kväll

Har kommit hem just, från en fika med Emma & Ellen, vi körde ett nytt ställe idag, Creme, det ligger typ nästan mittemot sturegallerian!
De är verkligen mina mest normala vänner, vi gör alltid så normala tillsammans. Idag till exempel satt vi på en brygga och spelade kort, samtidigt satt Emma och tjatade om att hon ville gå till blå porten på djurgården.
Imorgon har jag sovmorgon, åh vad det är skönt, man hinner liksom fixa allt, både hår, smink och kläder är snyggt sovmorgonsdagar. För jag tar inte sovmorgon,utan stiger upp samma tid och fixar mig och tittar på världens bästa Vakna med the Voice!
Men nu ska vi äta en trevlig morsdag middag, smaklig måltid till alla andra som också ska göra det!
<3

29/5-10

Asså hjälp, jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till:D Om en vecka har jag min farvälmiddag med mina trevliga vänner, sen åker jag till Sardinien, när jag sedan kommer hem därifrån är det dags att åka till NEVADA!
Men men, idag har jag ätit, och med ätit menar jag verkligen ätit! Det är ju morsdag, så jag mina systrar mamma och mormor åkte till Söder och åt brunch på Clarion, och det går inte att äta lite på den brunchen:D På tal om söder, är det nån som vet varför det är mycket fler poliser där än på östermalm? Jag blev liksom nästan poliseskorterad, ni vet, som man blir i Harlem i New York!
Nu ska jag träffa Emma & Ellen, de där två knäppa brudarna:P Vi ska som vanligt bara ha jävligt tråkigt och ägna åt oss mycket tråkiga saker! Våra liv är så tråkiga
Men jag tänkte att ni skulle få se en bild av mina 3 nya systrar, kommer ha 5 systrar efter nästa år!
Jordan, Loni & Carli

Today with me and Mika

Kvällen sammanfattad i en bild:D
Tog en fika på stan med Mikaela, sedan åkte vi hem till henne, på Lidingö. Trevligt, vi fixade med min blogg, åt japanesse och chattade med Jordan, typ coolaste tjejen! Så himla rolig liten tjej. Hon skrev idag att hon ansåg att världen var byggd på matte:D Och att basket va hennes all time favorite!
73 dagar kvar till det att jag lämnar Sverige

US-update

Hej, som jag berättade tidigare är denna blogg skapad i syftet att hålla alla uppdaterade på mitt USA år, som kommer börja i Augusti, alltså om 3 månader!
Men jag ska berätta vad jag vet hitills. 
För cirka 2 veckor sedan tog en tjej som heter Johanna kontakt med mig, hon är i USA som utbytesstudent i år! Hon berättade att jag antagligen skulle till samma ställe som henne, vilket var Lincoln County, Nevada!
En vecka senare mailar min organisation mig och säger att det stämmer, vid denna tidpunkt visste jag så mycket det gick att ta reda på om Lincoln County:D
När jag väl fick veta familjen mailade jag till föräldrarnas email adress, de har fortfarande inte svarat... Men där kommer min tur in, jag har fått 3 systrar också, Carli, som är 14 år, Jordan som är 11 år och Loni som är 5 år! Både Carli och Jordan har jag snackat med via underbara facebook! De är sjukt trevliga och gulliga!
Johanna har även berättat så mycket hon kan om Panaca, byn där skolan jag ska gå i nästa år ligger. Jag ska bo i en närliggande by som heter Pioche! 
Hittills har jag bara fått goda nyheter, är otroligt nöjd med allt! Johanna berättade också att sedan hon kom dit har hon varit över 30 gånger i Vegas!
Chattade med Jordan för nån timme sedan, och hon berättade att eftersom jag landar i Las Vegas, så ska vi göra lite "Schoolshopping" det första vi gör när jag kommer! Det är bara för bra!
Mitt avresedatum är 10 augusti, är sedan i New York till 13 augusti och flyger sedan till min familj!
Skriver mer om stället och allt senare!
Men nu är det dags att börja säga hej då till folk, för jag åker till Sardinien om mindre än 3 veckor... sen är jag där till det att jag åker till USA!!! Så 9 juni har jag en liten farvälmiddag:D Kommer sakna många otroligt, men jag kommer få världens bästa år!!!!
<3<3<3<3<3<3

RSS 2.0