US-update

Hej, som jag berättade tidigare är denna blogg skapad i syftet att hålla alla uppdaterade på mitt USA år, som kommer börja i Augusti, alltså om 3 månader!
Men jag ska berätta vad jag vet hitills. 
För cirka 2 veckor sedan tog en tjej som heter Johanna kontakt med mig, hon är i USA som utbytesstudent i år! Hon berättade att jag antagligen skulle till samma ställe som henne, vilket var Lincoln County, Nevada!
En vecka senare mailar min organisation mig och säger att det stämmer, vid denna tidpunkt visste jag så mycket det gick att ta reda på om Lincoln County:D
När jag väl fick veta familjen mailade jag till föräldrarnas email adress, de har fortfarande inte svarat... Men där kommer min tur in, jag har fått 3 systrar också, Carli, som är 14 år, Jordan som är 11 år och Loni som är 5 år! Både Carli och Jordan har jag snackat med via underbara facebook! De är sjukt trevliga och gulliga!
Johanna har även berättat så mycket hon kan om Panaca, byn där skolan jag ska gå i nästa år ligger. Jag ska bo i en närliggande by som heter Pioche! 
Hittills har jag bara fått goda nyheter, är otroligt nöjd med allt! Johanna berättade också att sedan hon kom dit har hon varit över 30 gånger i Vegas!
Chattade med Jordan för nån timme sedan, och hon berättade att eftersom jag landar i Las Vegas, så ska vi göra lite "Schoolshopping" det första vi gör när jag kommer! Det är bara för bra!
Mitt avresedatum är 10 augusti, är sedan i New York till 13 augusti och flyger sedan till min familj!
Skriver mer om stället och allt senare!
Men nu är det dags att börja säga hej då till folk, för jag åker till Sardinien om mindre än 3 veckor... sen är jag där till det att jag åker till USA!!! Så 9 juni har jag en liten farvälmiddag:D Kommer sakna många otroligt, men jag kommer få världens bästa år!!!!
<3<3<3<3<3<3

Kommentarer
Postat av: Albertnicole

Big tnks for interesting and useful site!

2011-03-24 @ 20:27:59
URL: http://albertnicole.blog16.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0